Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hejlsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Hejlsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 44 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hejlsminde Sønderjylland Danmark

Dejlig ferielejlighed, 1990, beliggende på stor naturgrund med bålplads - kun 50 m fra stranden. Udsigt til vandet fra grund og hus. Overdækket terrasse samt stort fællesareal direkte ned til vandet. Trægulve, dog gulvtæpper i soveværelserne. Vandskurede vægge og trælofter. Flot køkken kombineret med stuen. Pænt badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Der er TV tilsluttet fællesantenne med tyske programmer. 2 soverum; 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng (kun egnet til børn). Sauna, vaskemaskine og tørretumbler med møntboks i fællesrum. Redskabsrum med cykler og ektra havestole.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hejlsminde


Hejlsminde ligger i Sydjylland og er en lille turist- og badelokalitet, beliggende i Hejls Sogn ved udløbet af Hejls Nor hvor det munder ud i Lillebælt. Stedet var oprindeligt et gammelt fiskerleje, men består i dag hovedsageligt af sommerhusområder, et badehotel, en campingplads og en lille havn. En slusebro fører over norets udløb til den sydlige del af bebyggelsen, der hører til Aller Sogn i Sønderjylland. Hejlsminde ligger i Kolding Kommune og tilhører Region Syddanmark.


Video - Hejlsminde Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !