Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gråsten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Gråsten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 140 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 4 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gråsten Sønderjylland Danmark

Med en fantastisk panoramaudsigt over Flensborg Fjord og i gåafstand til Gråsten centrum ligger denne flotte luksuslejlighed fra 2007. Lejligheden er i 2 plan og beliggende på 1. sal. Til lejligheden hører 2 altaner og en skøn terrasse, der ligger mod syd med læ og en formidabel udsigt ud mod lystbådehavnen. Lejligheden er allergivenlig med trægulve og gulvvarme i alle rum. Alle senge er desuden udstyret med allergivenlige dyner og puder. Vægge og lofter er malet i lyse og venlige farver. Lejligheden er praktisk indrettet med badeværelse på begge etager. På 1. sal er der et lækkert badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, 2-pers. spa og sauna. På tagetagen er der et ekstra badeværelse med gulvvarme, bruseniche og kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Det moderne og veludstyrede køkken indeholder bl.a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab med separat fryser. Køkkenet er kombineret med den velindrettede og særdeles flot møblerede spisestue med brændeovn. Herfra kan I gennem 2 fløjdøre komme ud på den vidunderlige terrasse med havemøbler. På denne etage ligger også et skønt soveværelse med dobbeltseng og udgang til en dejlig altan. I tagetagen findes den smagfuldt indrettede opholdsstue med bl.a. TV tilsluttet fællesantenne og indbygget DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller og udgang til altanen, ligeledes med udsigt til lystbådehavnen. På denne etage er der endvidere 2 gode soveværelser med dobbeltsenge. Af yderligere fordele kan nævnes bådeliggeplads, der kan benyttes af lejer efter aftale med ejer, gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer medbringes) samt lille aflåseligt skur til fx cykler. Bemærk: Lejligheden opvarmes med fjernvarme. Lejligheden ligger i et område med mange gode aktivitetsmuligheder, f.eks. Gråsten Slot med den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave, som er åben for publikum, når kongefamilien ikke er til stede. Historiske minder og den smukke sønderjyske natur indbyder til cykel- og traveture. I Rinkenæs mellem Gråsten og Kruså, kun få kilometer fra lejligheden, ligger Benniksgaard Golf Center, en spændende golfbane, der er beliggende i et historisk og fredet naturområde. Også Dybbøl Banke og byen Sønderborg med dens mange caféer, kulturtilbud og livlige natteliv er et besøg værd. Desuden ligger der ca. 200 m fra lejligheden et wellnesscenter med vandland, solarium, fitness m.m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gråsten


Gråsten er beliggende ved Nybøl Nor. Den sydlige bydel Alnor er forbundet med Egernsund og Broager Land via en 240 meter lang vejbro, der fører over noret. Gråsten er opstået omkring Gråsten Slot og er anlagt i lavtliggende terræn ved en række småsøer på grænsen mellem bakket morænelandskab mod vest og fladere slettelandskab mod øst.

Byen rummer en række virksomheder indenfor teglværk, fødevareproduktion og landbrugserhverv. Danfoss har en stor afdeling i byen. Endvidere er der et rigt handelsliv.

Byen er stationsby på jernbanestrækningen mellem Tinglev og Sønderborg.

Mest kendt er byen dog for det førnævnte Gråsten Slot, hvor den danske kongefamilie residerer om sommeren.Video - Gråsten Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !