Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Genner Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Genner Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 40 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Genner Strand Sønderjylland Danmark

Lille sommerhus i træ fra 1971, renoveret i 1995, beliggende på en stor, fælles naturgrund, kun 50 m fra stranden. Til huset hører åben og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper, dog klinker i køkkenet. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet, der er kombineret med opholdsstuen, er bl.a. udstyret med opvaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med CD-afspiller og TV med digitale kanaler. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng, dobbelt sovesofa i stue samt mulighed for opredning på sammenklappelig gæsteseng. Et lille sommerhus, tæt ved stranden og gode fiske- og vandsportsmuligheder. På den nærliggende campingplads kan købes dagskort til legepladsen (2007: kr. 5,-). Bemærk: Om vinteren er der 8 km til en købmand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Genner Strand


Genner er en lille by i Sønderjylland med 778 indbyggere (2010) nord for Aabenraa og syd for Haderslev. Fra byen er der knap 11 kilometer til Rødekro. Genner ligger i Aabenraa Kommune og hører til Region Syddanmark.

Byen har lagt navn til Genner Bugt og Genner Fjord i Lillebælt med øen Barsø øst for Genner.

Genner Strand er et dejligt og børnevenligt ferieområde ved østkysten. Somerhusområdet Genner Strand huser mange familievenlige sommerhuse til udlejning.Video - Genner Strand Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !