Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Flovt Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Flovt
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 101 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Flovt Sønderjylland Danmark

Skønt, luksuriøst sommerhus i træ med spa og sauna fra 2000. Huset ligger på en velplejet havegrund i rolige omgivelser - kun 300 m fra den børnevenlige sandstrand. Til huset hører et stort terrasseareal med diverse havemøbler. Her kan I fra såvel den overdækkede som den åbne del nyde udelivet, og til børnene står sandkasse og gynge parat. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. I stuen er der trægulv, i værelserne gulvtæppe og i køkken, gang samt bad klinkegulv med gulvvarme. Skønt badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og adgang til sauna. Gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser samt komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader. I den meget rummelige opholdsstue, der er kombineret med køkkenet, findes brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, video, DVD-afspiller og TV tilkoblet fællesantenne. 3 dejlige soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Der er installeret energibesparende varmepumpe/aircondition. Endvidere solarium, barneseng og høj barnestol til rådighed. Redskabsrum med grill, ekstra bord m/6 stole, børnebord m/2 stole, 2 solvogne, trækvogn samt diverse spil. Et herligt luksussommerhus!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Flovt
Video - Flovt Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !