Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Diernæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Diernæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 67 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Diernæs Sønderjylland Danmark

Flot og velholdt sommerhus i træ, bygget i 1984 og renoveret i 1990, beliggende på en havegrund med store træer og buske. Til huset hører stort såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der trælofter og -vægge samt gulvtæpper. Badeværelse med bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med hver 2 enkeltsenge, 1 med køjeseng samt anneks med køjeseng. Barneseng og høj barnestol til børnene. Carport og redskabsrum på grunden. Et pænt og personligt indrettet sommerhus, der er beliggende med flot udsigt over grønne områder samt Slivsø med et rigt fugleliv samt mulighed for at fiske.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Diernæs
Video - Diernæs Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !