Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Diernæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Diernæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Diernæs Sønderjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1979 og renoveret i 1996, beliggende på en dejlig, indhegnet natur-/havegrund i et skønt naturområde. Til huset hører et åbent og et overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Gulvene er ligeledes af træ og belagt med små tæpper. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og indeholder bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I stuen finder I brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt 10 DVD-film. I det store badeværelse er der bruseniche. Endvidere 2 barnesenge, 2 høje barnestole, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Fryser i redskabsrummet. På grunden er der legehus, gynge og sandkasse. 2 parkeringspladser ved huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Diernæs
Video - Diernæs Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !