Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Diernæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Diernæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 92 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Diernæs Sønderjylland Danmark

Meget dejligt sommerhus i træ/sten, bygget i 1979 og løbende renoveret - senest i 2008. Huset er roligt beliggende på en naturgrund med græs og træer. Til huset hører et åbent og overdækket terrasseareal med havemøbler. Havet kan ses fra stuen og terrassen. Opvarmede klinkegulve med små tæpper overalt, dog gulvtæpper i soverum. Væggene er i smukke sten. Badeværelse med bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Ny køkkenafdeling (2007) med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og lille fryser. Opholdsstuen indeholder stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital) og DVD-afspiller. Desuden tørretumbler til rådighed. Huset har 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Barneseng og barnestol. Der er fine legeforhold for børn, bl.a. findes der gynge og sandkasse på grunden. Et dejligt feriested på enhver årstid med gode fiskemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Diernæs
Video - Diernæs Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !