Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Brunsnæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Brunsnæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Brunsnæs Sønderjylland Danmark

Med en unik beliggenhed - kun 50 m fra Flensborg Fjord - finder I dette sommerhus med en pragtfuld udsigt over vandet. Huset er indrettet til 6 personer og ligger på en stor fælles havegrund. Gulvene er belagt med tæpper. Badeværelse med bruseniche og badekar samt mindre badeværelse med gæstetoilet. Køkken i stueetagen med bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine samt lille thekøkken på 1. sal. Stuen er udstyret med radio samt TV med parabol (analog) og video. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 værelser; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Fra det ene soveværelse er der udgang til balkon. Barneseng til rådighed. Vaskemaskine i stueetagen. For større grupper er der mulighed for også at leje annekset, som har reg.nr. 64-2003. Gode vandsports- og fiskemuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Brunsnæs
Video - Brunsnæs Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !