Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tisvildeleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Tisvildeleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 104 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 1700 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tisvildeleje Nordsjælland Danmark

Klassisk, arkitekttegnet luksussommerhus med spa og sauna, bygget i 2005, beliggende på en natur-/havegrund i det børnevenlige område "Tisvildelund". Til huset hører 2 store åbne terrasser med diverse havemøbler. Trægulve overalt. Stort badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og direkte adgang til sauna. Gæstetoilet. Åbent køkken med bl.a. opvaskemaskine, varmluftovn og fryser. I stuen er der bl.a. TV med fællesantenne, DVD-afspiller, radio med CD-afspiller og brændeovn. Sovepladserne er fordelt på 3 værelser med dobbeltseng samt dobbelt sovesofa i stuen. Til de mindste er der barneseng og høj barnestol. Fællesarealer med stor legeplads til børnene samt tennisbane og petanquebane til fri afbenyttelse.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tisvildeleje
Video - Tisvildeleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !