Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skaverup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sydsjælland Skaverup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skaverup Sydsjælland Danmark

Direkte ved vandet ligger dette dejlige lyse sommerhus i træ, bygget i 1981 og moderniseret i 2006 med nye møbler overalt. Huset ligger på en dejlig naturgrund, og der er åben og overdækket terrasse. Fra grunden er der direkte adgang til grønt område og børnevenlig strand. I huset er der dels trægulve med løse tæpper, dels gulvtæpper. I køkkenet er der bl.a. opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Badeværelse med bruser og klinkegulv. Opholdsstuen indeholder bl.a. ny brændeovn, fladskærms-TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 køjesenge samt anneks med køjeseng. Strygejern og -bræt til rådighed. Huset er beliggende i et skønt sommerhusområde med gode muligheder for hyggelige gåture.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skaverup
Video - Skaverup Sydsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !