Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Liseleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Liseleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 89 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Liseleje Nordsjælland Danmark

På en skøn naturgrund omgivet af træer på toppen af en 10 m høj klit og kun 200 m fra den herlige kilometerlange sandstrand ved Liseleje ligger dette skønne sommerhus, som er renoveret i 2004/2005. Husets skønne terrasse ligger i læ og har åben pejs samt diverse havemøbler til rådighed. Indvendigt er der malede og ludbehandlede vægge og lofter samt pragtfulde parketgulve. 2 badeværelser med bruseniche; det ene findes i anneks. Dejligt køkken med bl.a. opvaskemaskine, varmluftsovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er udstyret med bl.a. TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt flot pejs. Vaskemaskine til rådighed i anneks. I huset er der 3 soveværelser med dobbeltseng. Til de små feriegæster er der endvidere barneseng og høj barnestol. Ekstra køle-/fryseskab i garage. Huset opvarmes med olie. Golfbane i nærheden. Bemærk: Stejl trappe til stranden (ikke egnet for gangbesværede) 200 m fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Liseleje
Video - Liseleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !