Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gilleleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Gilleleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 192 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gilleleje Nordsjælland Danmark

Stort og rummeligt 2- plans sommerhus i sten, bygget 1980, beliggende på en stor naturgrund i et roligt område kun 200 m fra dejlig badestrand og kun 800 m til Gilleleje centrum. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler samt 2 overdækkede balkoner på 1. sal. Fra den ene balkon er der udsigt til vandet. Indvendigt er der trægulve, tæpper og klinkegulv. 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme; i det ene badeværelse er der tillige badekar. Køkkenet er bl. a. udstyret med køle-/fryseskab, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV, radio og CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkeltsenge i stueetagen samt 1 værelse på 1. sal med dobbeltseng og 1 enkeltseng. På 1. sal er der yderligere 1 opholdsstue med sofagruppe, spisepladser og udsigt til vandet. Vaskemaskine til rådighed. Et stort sommerhus, der er velegnet til flere familier og et glimrende udgangspunkt for udflugter til bl. a. København og det øvrige Nordsjælland. Områdets største attraktioner er uden tvivl de brede strande med børnevenlige dybder samt den store, moderne lystbådehavn i Gilleleje med spisesteder og fiskeforretninger. Huset ligger endvidere tæt på Nordsjællands Sommerpark, og inden for en radius af 15 km er der 4 golfbaner.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gilleleje
Video - Gilleleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !