Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gilleleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Gilleleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gilleleje Nordsjælland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 2000, beliggende på havegrund i et roligt område. Til huset hører dejlig, åben terrasse med diverse havemøbler. Trægulve overalt, dog klinkegulv på badeværelse. Hvidmalede trælofter og vægge. Badeværelse med bruseniche. Stort køkken/alrum med bl.a. opvaskemaskine, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Stuen er indrettet med brændeovn, TV med parabolantenne og stereoanlæg med CD-afspiller. Vaskemaskine til rådighed. 2 soverum, begge med dobbeltseng. Huset er beliggende i et roligt og børnevenligt område i gå-afstand til badestrand. Desuden er der kun 50 min. kørsel til København. Huset ligger 900 m fra det gamle fyr i Gilleleje, og i området findes golfbane. Endvidere er der gode muligheder for afslapning og lange gåture i det dejlige naturområde (f.eks. langs stien ved Gilberghoved og Nakkehoved Fyr). I Gilleleje findes et levende havnemiljø, mange butikker og gode fiskemuligheder fra havnen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gilleleje
Video - Gilleleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !