Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vorupør Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vorupør
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vorupør Vestjylland Danmark

Som et af de sidste huse ligger dette charmerende fiskerhus i sten på en rolig naturgrund i udkanten af Nr. Vorupør. Huset er bygget i 1985 i 2 etager og løbende vedligeholdt. På sydsiden er der en dejlig afskærmet terrasse, dels åben dels overdækket. Her er der havemøbler og liggestole til rådighed. I hele stueetagen er gulvene belagt med rødbrune klinker, lofter er i træ og væggene er hvidmalede. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og sauna. Gæstetoilet. Køkken/alrummet er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Ved siden af køkkenet er der et rum med stålvask. Den hyggelige opholdsstue, som befinder sig i stueetagen er indrettet med brændeovn og TV med parabol (digital). Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler til rådighed i huset. De 8 sovepladser fordeler sig på 4 værelser: 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Et rummeligt sommerhus i god stand og velegnet til såvel 1 som 2 familier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vorupør


Nørre Vorupør (i daglig tale oftest Vorupør) er en kystby og et fiskerleje i det vestlige Thy. Nørre Vorupør ligger ved Vesterhavet, 19 kilometer vest for oplandsbyen Thisted, Nordjylland.

Stedet er kendt for kystfiskeri og turisme. Der er, ligesom i Thorup Strand, stadig erhvervsfiskeri med kystbåde fra åben strand. Desuden findes en del pramme (joller) med fritidsfiskeri, ligesom flere andre steder i Nordvestjylland. Vorupør mole er indviet i 1911, ved enden af molen på stranden ligger en redningsstation. Vorupør er omkredset af Nationalpark Thy.

De nærmeste nabobyer er Hundborg 8 kilometer mod øst, Stenbjerg 7 km mod syd og Klitmøller 12 km mod nord. Mindre bebyggelser i nærheden er Sønder Vorupør mod syd, Førby og Faddersbøl mod øst samt Vangså mod nord.Video - Vorupør Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !