Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lønstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Lønstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lønstrup Nordjylland Danmark

I Lønstrup i fredelige omgivelser ligger dette sommerhus på en naturgrund med græsplæne og bålsted. Huset er bygget i sten og senest renoveret i 2009. Til huset hører en stor, åben samt overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der hvide klinkegulve med løse tæpper. Væggene er dels i sten, dels i træ. Lofterne er overalt beklædt med lys fyrrustik. Badeværelse med gulvvarme, 2-pers. spa og bruseniche. Køkkenet er udstyret med bl.a. fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, DVD-afspiller, TV med fællesantenne samt stereoanlæg. Endvidere står vaskemaskine og barneseng til rådighed. Gratis internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum; 1 med dobbeltseng og 2 med 3/4-seng. Fra huset er der ca. 10 minutters gang til Lønstrup by med små restauranter, butikker samt kunsthåndværkere.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i LønstrupLønstrup er et gammelt fiskerleje. Naturen er barsk med stejle sand- og lerklinter. Lidt syd for byen ligger ruinerne efter Mårup Kirke. Den middelalderlige kirke blev delvist nedtaget i 2008, da den kun var få meter fra at skride i havet. Fra kirkeruinen er der fin udsigt mod Rubjerg Knude fyr, der en km længere mod syd ligger delvist begravet i sand. Fra knuden er der en enestående udsigt over hav og land.

Lønstrup blev et kendt sted den 11. august 1877. Den dag trak det sammen til et voldsomt uvejr, og ved middagstid startede et skybrud, som varede 1½ time.

Den lille Lønstrup Bæk blev til en kløft 360 meter lang, 15 meter bred og 4,5 meter dyb.

Fiskerne, som var på havet, anede intet om katastrofen, før de så dele af nedstyrtede huse samt møbler og andet husgeråd ligge og flyde i vandet. På vej ind så de en sandtange fyldt med husgeråd, træer og buske, der nåede helt ud til mellemste revle. 6 huse blev revet med strømmen, 4 blev revet ned, og 2 måtte der fyldes op under.

Bækslugten, som blev dannet ved denne lejlighed, gennemskærer stadig den maleriske, lille by.

Tidligere levede mange familier af fiskeri i Lønstrup. Nu er der kun en håndfuld fritidsfiskere tilbage på byens bådplads. I det tidligere redningshus ved ophalerpladsen er der en lille udstilling om fiskeriets og redningsvæsenets historie.

Lønstrup består hovedsageligt af een lang gade, Strandvejen, som snor sig et par km gennem de stejle klinter. På de store græs- og marehalmsklædte bakkedrag i Lønstrups nordlige del finder man de såkaldte "sommervillaer", som blev opført i årene omkring 1920.

Nærmest ved foden af disse bakker og ved byens torv ligger Lønstrup gl. Biograf. Denne bygning rummer om sommeren en café med levende musik, og om vinteren fremvises der fortsat film i ny og næ.

I sommersæsonen fyldes området i og omkring Lønstrup med op til 10.000 turister om ugen.

Lønstrup har 3 mindre hoteller, Hotel Marinella, Lønstruphus og Hotel Kirkedal. Dertil kommer to mindre campingpladser, nemlig Egelunds Camping og Lønstrup Camping Møllebakken. Området rummer desuden ca. 2500 sommerhuse fra Rubjerg i syd til Nørlev i nord. Endelig finder man ca. 5 km nord for Lønstrup Skallerup Klit, som er en af Danmarks mest besøgte feriecentre.

Lønstrup er kendt for sine mange kunsthåndværkere og gallerier.
I alt er der ca. 25 stk. som alle ligger i gåafstand fra byens midte. Der er bl.a. glaspustere, keramikere, smykkekunstnere, ravslibere, kunstmalere, billedhuggere og gallerier. Dertil kommer en del specialbutikker. De fleste butikker holder åbent hele året.

Lønstrup har en række cafeer og restauranter, hvoraf de mest kendte er Restaurant Glashuset og Villa Vest. En del af spisestederne holder kun sommeråbent.

Lønstrup har en bilfri strand, som har det Blå Flag.
Lønstrup strand. Bølgebrydere skaber flere steder rolige laguner med lavt vand. Gode muligheder for strandfiskeri. Blåt flag.

Lønstrup Klint er en klint, der ligger ved Lønstrup i Vendsyssel. Den strækker sig fra Lønstrup i nord til Løkken i syd og har en længde på 15 km. Det højeste punkt er Rubjerg Knude, hvor det nu nedlagte Rubjerg Knude Fyr står. Klinten blev dannet under den sidste istid og består af sand og lerlag.Video - Lønstrup Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !