Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Øster Hurup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Øster Hurup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 70 Afstand til indkøb 450 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Øster Hurup Nordjylland Danmark

På en indhegnet naturgrund kun 70 m fra en sandstrand ligger dette dejlige sommerhus i træ, renoveret i 2005. Fra såvel hus som grund er der en flot udsigt over vandet. Stort terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ og gulvene er belagt med tæpper, dog trægulv i køkkenet. Nyt flot badeværelse (2005) med dampkabine/vandmassage, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Nyt køkken med dejlig spiseplads, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Den skønne lyse opholdsstue indeholder stereoanlæg med CD-afspiller, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og video. Der er 2 gode soverum i huset; 1 med dobbeltseng og 1 med dobbeltseng og køjeseng. Desuden 2 sovepladser i stuen. På grunden er der sandkasse og gynge. Et dejligt og hyggeligt indrettet sommerhus med en pragtfuld beliggenhed tæt på vandet i et børnevenligt område med mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Øster Hurup


Øster Hurup er en hyggelig lille by i det østligste Himmerland, beliggende ud til Kattegat, 15 kilometer nordøst for Hadsund. Byen ligger i Mariagerfjord Kommune og hører til Region Nordjylland.

Indbyggertallet mangedobles i sommerperioden, idet store sommerhusområder, campingpladser og attraktive badestrande lokker turister til stedet. Alene campingpladserne har over 100.000 overnatninger årligt.

Feriebyen Øster Hurup har over 3000 sommerhuse, lange og rene strande, en hyggelig havn, hovedgade med restauranter, caféer, butikker og diskoteker.

Byen ligger tæt på Lille Vildmose og var oprindeligt et fiskerleje.Video - Øster Hurup Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !