Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Frederikshavn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Frederikshavn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 59 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Frederikshavn Nordjylland Danmark

Helt unikt og dejligt beliggende sommerhus fra 2000 med panoramaudsigt fra hus og grund over strandengene og Kattegat. Fra huset kan I følge den livlige trafik af færger, skibe og både, som sejler forbi. Huset, der er usædvanligt velholdt, har flere åbne terrassearealer og havemøbler. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Køkkenet er kombineret med opholds-og spisestue og bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Spisestuen er lys og moderne indrettet. Den lyse opholdsstue er indrettet med enkle, hyggelige og stilrene møbler, brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoradio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og hems med 2 sovepladser. Et rigtig godt beliggende familiesommerhus til at stresse af i og nyde udsigt, strand og omgivelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Frederikshavn
Video - Frederikshavn Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !