Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Frederikshavn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Frederikshavn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Frederikshavn Nordjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i sten, bygget 1945 og moderniseret 2005, beliggende på en havegrund i et dejligt sommerhusområde tæt på den dejlige badestrand uden for Frederikshavn. Fra huset er der en fantastisk udsigt over havet. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge samt klinke- og trægulve. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser og mikrobølgeovn. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng samt 2 sovepladser på hems. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Energibesparende varmepumpe i huset. Der er kun en kort køretur ind til handels- og færgebyen Frederikshavn. Huset er velegnet til familier. Bemærk: Let trafikstøj må påregnes.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Frederikshavn
Video - Frederikshavn Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !