Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Marielyst Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Marielyst
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 16 Soverum    
Areal 227 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Marielyst Lolland, Falster & Møn Danmark

Fantastisk flot luksussommerhus i træ fra 2004 beliggende i det skønne Marielyst på en stor naturgrund med kun få minutters gang til strand og vand. På grunden er der god plads til spil og leg. Såvel åbent som overdækket terrasse med havemøbler og pejs. Skøn pool-afdeling med klinkegulv og gulvvarme. Her finder I pool (5,2 x 3,6 x 1,3 m), sauna og 2-3 pers. spa - her kan hele familien tilbringe mange timer. 3 dejlige badeværelser - alle med bruseniche, klinkegulv og gulvvarme. Skønt og veludstyret køkken, der bl.a. indeholder varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, 2 køleskabe og fryser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, der er smagfuldt indrettet med TV med flotte møbler, TV med parabol (analog) video og DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Ekstra TV og Playstation2. 6 skønne soveværelser, 5 med dobbeltseng samt 1 med dobbeltseng og køjeseng. 2 sovepladser i alkove i stuen. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Til børnene er der 2 høje barnestole, 2 barnesenge, gynge, sandkasse og legehus. Carport. Et virkeligt dejligt, veludstyret og komfortabelt sommerhus, der på alle årstider kan danne rammen om en vellykket og afslappende ferie. Huset ligger tæt ved strand og vand og er omgivet af skøn natur. I området er der talrige aktivitetsmuligheder for hele familien. Huset er velegnet til flere familier. Bemærk: Oliefyr.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i MarielystMarielyst
Marielyst er en lille ferieby på østkysten af Falster. Den befinder sig i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Pga. turister i sommerperioden, stiger indbyggertallet til over halvtredstusinde i højsæsonen, når man tæller nabobebyggelserne Bøtø, Elkenøre, Stovby og Sildestrup med.

Udover en af Danmarks bedste sandstrande består selve byen Marielyst af et centrum med indkøbsfaciliteter, tøjbutikker, udskænkningssteder og spisesteder samt diskoteker.

I 1906 åbnede den ene af områdets fire store gårde som badehotel. Det er denne gård, der har lagt navn til området - "Marielyst" - og siden 1971 været pensionisthøjskole under navnet Højskolen Marielyst.

Fra feriebyen er der ca. 2 kilometer til Væggerløse, 12 kilometer til Nykøbing Falster og 17 kilometer til Gedser.Video - Marielyst Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !