Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Virksund Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Virksund
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Virksund Vestjylland Danmark

Energivenligt, meget flot og personligt indrettet luksussommerhus, bygget i træ i 2006, beliggende på en stor, flad naturgrund med særdeles god plads til leg og spil. Terrasser på 3 af husets sider med mange læmuligheder (såvel åbent som overdækket terrasseareal) med havemøbler. Indvendig er huset meget lyst med ludbehandlede trævægge og -lofter. Der er endvidere opvarmede klinkegulve overalt, dog trægulv i de 2 soveværelser. 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene er endvidere indrettet med 2-pers. spa, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, indbygget varmluftovn, køleskab, fryser og komfur med keramiske kogeplader (induktion). Alrummet er kombineret med opholdsstuen, der er indrettet med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra alrummet er der udgang til den overdækkede terrasse. Der er endvidere installeret energibesparende varmepumpe/aircondition. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt ekstra TV med indbygget DVD-afspiller og direkte udgang til terrasserne, alkove i stuen med dobbelt madras samt hems med 2 sovepladser. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Stor integreret carport med direkte indgang til entréen. Dette dejlige sommerhus er beliggende i et nyt sommerhusområde i Virksund, der er en hyggelig, lille by med marina, lille havn samt spisemuligheder. Ca. 6 km fra Virksund finder I en 27-hullers golfbane (Hjarbæk Fjord Golf Klub).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Virksund
Video - Virksund Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !