Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Virksund Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Virksund
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 68 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Virksund Vestjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, nyrenoveret i 2005, beliggende på en blind vej i et roligt sommerhusområde med høje træer, tæt på stranden og den hyggelige lille havn og marina. Til huset hører østvendt terrasse samt syd-/vestvendt terrasse, som er delvis overdækket med diverse havemøbler. Overalt er der trægulve og -lofter samt malede vægge. Badeværelse med flot bruseniche, 2-pers. spa og vaskemaskine. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Stuen er indrettet med hyggelig brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til overdækket terrasse. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng (det ene har udgang til østvendt terrasse) og 1 med 1 enkeltseng. Virksund har en lille havn, marina samt indkøbs- og spisemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Virksund
Video - Virksund Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !