Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Øsløs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Øsløs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 113 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 15 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Øsløs Vestjylland Danmark

Hyggeligt gammelt hus med stråtag, beliggende ved campingplads, således at alle pladsens faciliteter kan benyttes, og børnene har masser af legekammerater. Der er stor udendørs pool, legeplads, vaskemaskine og tørretumbler, der kan benyttes. Der er ligeledes cykeludlejning og cafeteria på pladsen. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve og trælofter samt malede vægge. Badeværelse med bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn. Opholdsstue med TV samt stereoanlæg. Desuden er der 2 sovepladser i stuen. Husets øvrige sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med 1 enkeltseng og 2 køjepladser. Opvarmning med centralvarme, vand og el er inkluderet i lejeprisen. Huset ligger i et naturskønt område, ikke langt fra fuglereservatet Vejlerne, samt tæt på strand og fjord.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Øsløs


Øsløs ligger mellem Limfjorden i syd og naturområdet Vejlerne i nord og 2 kilometer øst for nabobyen Vesløs.

Øsløs er en landsby i Han Herred. Øsløs er beliggende 23 kilometer øst for Thisted og 17 kilometer vest for Fjerritslev.

Landsbyen ligger i Region Nordjylland og hører under Thisted Kommune.

Vejlerne er et stort naturområde mellem Thisted og Fjerritslev på grænsen mellem Thy og Han Herred.
Området var oprindelig to fjordarme langs halvøen Hannæs i Limfjorden, som man forsøgte at inddæmme til landbrugsland i 1800-tallet. I 1912 opgav man afvandingen af fjordene, og området har siden udviklet sig til et fantastisk naturområde med stor fuglerigdom, blandt andet Danmarks største bestand af ynglende grågæs (ca. 1000 par), rørhøg og de truede arter rørdrum og sortterne. Området i sin helhed udgør omkring 150 km², hvoraf 60 km² oprindelig var dækket af vand. Det består i dag af søer, strandenge og udstrakte rørskove.Video - Øsløs Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !