Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vrist Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vrist
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vrist Vestjylland Danmark

Kun 100 m fra Vesterhavet ligger dette skønne sommerhus med spa, sauna og solarium. Huset er i træ, bygget 1972 og totalt renoveret i 1999. Det ligger i et naturskønt område på en naturgrund i rolige omgivelser og tæt på sandstrand. Såvel åben som overdækket terrasse. Gulvtæpper overalt, dog er der trægulv i køkkenet. Trævægge og -lofter. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-pers. spa. Fra badeværelset er der direkte adgang til saunaen. Køkkenet er veludstyret med bl.a. fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I opholdsstuen er der brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital). Desuden vaskemaskine, tørretumbler, solarium, barneseng og høj barnestol til rådighed. Huset er hyggeligt indrettet og pænt møbleret. Carport samt sandkasse og gynge på grunden. Gode surf- og fiskemuligheder i nærheden. Et dejligt sommerhus på alle årstider. Huset egner sig bedst til 6 voksne eller 4 voksne og 4 børn.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vrist
Video - Vrist Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !