Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vrist Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vrist
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vrist Vestjylland Danmark

På en stor naturgrund ligger dette skønne sommerhus i træ med sauna og solarium. Huset er i 2 etager, bygget i 1970 og ligger kun 250 m fra en dejlig sandstrand. Til huset hører terrasse med havemøbler samt sydvendt balkon. Indvendig er der trævægge og -lofter. Gulvvarme i opholdsstue og køkken. Dejligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Sauna på 1. sal. Køkkenet er udstyret med bl.a. mikrobølgeovn samt fryser. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og video samt stereoanlæg med CD-afspiller. Desuden vaskemaskine til rådighed. Huset har 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng samt 1 med enkeltseng og køjeseng. 1. sal med opholdsafdeling og 1 soveplads i alkove. Der er sandkasse og gynge til børnene. Huset ligger ca. 20 m fra en jernbane.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vrist
Video - Vrist Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !