Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vester Husby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vester Husby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 210 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1600 Afstand til indkøb 1600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vester Husby Vestjylland Danmark

Dejligt, stråtækt sommerhus med swimmingpool, spa og sauna. Huset, der er bygget i sten i 1992 og moderniseret i 2005, er beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører stor åben terrasse med havemøbler. Huset er udstyret med varmeveksleranlæg med aircondition. Vandskurede vægge og trælofter. Klinkegulv i gang, trægulv i køkken og stue samt gulvtæppe på værelser. Husets swimmingpool-afdeling med opvarmet klinkegulv indeholder swimmingpool (5,7 x 3,0 x 1,3 m) med vandrutschebane og modstrømsanlæg, 2-pers. spa samt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra badeværelset er der adgang til husets sauna. Huset indeholder desuden 2 ekstra, gode badeværelser ligeledes med gulvvarme og bruseniche, et veludstyret køkken med fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader. Endvidere findes en rummelig og hyggelig opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller, video og 32" TV med parabol (digital). Huset er ligeledes indrettet med 6 rummelige soverum; 4 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. I det ene værelse med enkeltsenge finder I desuden TV til DVD-afspiller og Playstation2. Af yderligere udstyr kan nævnes: Gratis ADSL-internetforbindelse (computer medbringes), sandwich-solarium, vaskemaskine, tørretumbler, høj barnestol og barneseng. På grunden findes sandkasse og gynge til børnene. Et sommerhus i rolige og naturskønne omgivelser, hvor der er gode muligheder for at gå ture. Ca. 20 min. kørsel fra badebyen Søndervig med stort moderne supermarked, spisesteder, spændende butikker, bowling-/fitnesscenter m.m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vester Husby
Video - Vester Husby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !