Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vester Husby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vester Husby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 212 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 2000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vester Husby Vestjylland Danmark

Dejligt, hyggeligt og velholdt sommerhus beliggende på en 5000 m2 stor naturgrund. Huset er i sten, bygget i 1992, og er med stråtag. Til huset hører en afskærmet solgård med havemøbler. Gulvene er dels belagt med klinker, dels med gulvtæpper og dels med træ. Malede stenvægge. Træbeklædte lofter. Huset indeholder: Dejlig swimmingpool-afdeling med gulvvarme, swimmingpool (5,8 x 3,0 x 1,4 m) med modstrømsanlæg og vandrutschebane, børnepool, 2-pers. spa, sauna og badeværelse med bruseniche. Der er yderligere 2 dejlige badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er veludstyret med fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Af yderligere udstyr kan nævnes: Gratis trådløs ADSL internetforbindelse (egen computer skal medbringes), vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og barnestol. 6 soveværelser; 4 med dobbeltseng og 2 med hver 1 køjeseng og 1 enkeltseng. Den velplejede grund er velegnet til leg og boldspil og til børnene er der sandkasse, gynge, rutschebane og legehus. Huset er særdeles rummeligt og velindrettet og er derfor velegnet til såvel 1 som flere familier. Et dejligt sommerhus i rolige omgivelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vester Husby
Video - Vester Husby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !