Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vester Husby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vester Husby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 212 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vester Husby Vestjylland Danmark

Søger De et rummeligt sommerhus, så er den ideelle løsning her! Sommerhuset er i sten, bygget i 1992, med stråtag, og det ligger på en 5000 m2 stor naturgrund i rolige og børnevenlige omgivelser. Til huset hører en dejlig solgård med havemøbler. Gulvtæpper overalt, dog klinkegulv i gang og trægulv i køkken. Væggene er hvidmalede. Lofterne er beklædt med træ. Pæn pool-afdeling med gulvvarme, swimmingpool (5,8 x 3 x 1,3 m) med modstrømsanlæg, børnepool, vandrutschebane, 2-pers. spa, sauna og badeværelse med bruseniche. Huset har endnu 2 badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. Derudover er der et solarierum. Køkkenafdelingen er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, fryser og mikrobølgeovn. Opholdsstuen indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabolantenne og video. Huset er endvidere udstyret med gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), vaskemaskine, tørretumbler, barnestol og barneseng. Der er 6 soveværelser; 4 med dobbeltseng og 2 med 2 enkeltsenge. Til børnene er der sandkasse og gynge. Et pænt sommerhus - på alle årstider! Huset er velegnet til såvel 1 som flere familier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vester Husby
Video - Vester Husby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !