Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 115 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 150 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Utraditionelt bygget 2-etages sommerhus i træ (krummer svagt i længderetningen og har træbeklædning på taget), bygget i 1985, beliggende på en dejlig udbygget klitgrund, der grænser op til et stort fredet område. Til huset hører dejlig terrasse og en god læfyldt "solgryde" med diverse havemøbler. Dejlig ugenert grund med fantastisk meget lys og luft såvel omkring som inde i huset. Overalt er der trævægge, -gulve og -lofter. Badeværelse med bruseniche. Nyt køkken i åben forbindelse med stuen, der er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Virkelig hyggelig stue med brændeovn, TV med parabol (analog) samt udgang til terrasse. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Høj barnestol og sandkasse til børnene. Husets sovepladser fordeler sig på 2 gode soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge samt en stor høj hems med sovesofa. Fra hemsen er der adgang til dejlig overdækket terrasse med udsigt over Ferring Sø. Ekstra TV. Et virkelig dejligt sommerhus, der ligger i et område med gode aktivitetsmuligheder - bl.a. badning, fiskeri, ridning og surfing.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !