Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejers Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vejers Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 76 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejers Strand Vestjylland Danmark

På en naturgrund kun 600 m fra Vejers Strand - hvor der er mulighed for at køre på stranden - ligger dette pæne sommerhus i sten bygget i 1972 og renoveret i 2005. Til huset hører stor, ugenert terrasse med havemøbler. Indvendig er der murstensvægge og lyse trælofter. Klinkegulve, dog gulvtæpper på værelserne. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, tørretumbler og vaskemaskine. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Den lyse opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser; 2 med hver 2 enkeltsenge og 1 med enkeltseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, barnestol, sandkasse og gynge. Carport til rådighed. Vejers byder på et rigt handelsliv og mange muligheder for herlige aktiviteter, bl.a. glaspusteri, bolsjefabrik, galleri og 18-hullers golfbane, samt storslået naturområde hvor Danmarks største bestand af kronvildt kan opleves.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejers Strand


Vejers Strand er et feriested i Sydvestjylland, beliggende i Oksby Sogn direkte ud til Vesterhavet mellem Blåvands Huk og Henne Strand. Stedet ligger i Varde Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Vejers Strand har i århundreder været udgangspunkt for et omfattende sæsonfiskeri, som ebbede ud i slutningen af 1800-tallet. Samtidig begyndte de første turister at komme til Vejers, på grund af den brede sandstrand og det gode badevand, som efter vestkystforhold er børnevenligt.

Det første sommerhus blev opført i 1910. Vejers Strand består i dag af et mindre byområde med indkøbsmuligheder, Vejers Strandhotel og flere restauranter, turistbutikker, grillbarer m.v. De oprindelige sommerhusområder ligger i klitterne ud til vandet, men de er suppleret med område længere inde i land.

Bebyggelsen Vejers, som ligger nogle få kilometer inde i landet, er i dag en spøgelsesby midt i det militære øvelsesterræn, som hører til Hærens Kampskole i Oksbøllejren.

Vejers Strand er velbesøgt af turister, og som ved andre vestkystbyer ikke mindst at tyske turister. På Vejers Sydstrand er det tilladt at køre i bil på selve stranden, mens nordstranden er bilfri.


Video - Vejers Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !