Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Søndervig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Søndervig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 75 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Søndervig Vestjylland Danmark

Særdeles attraktivt beliggende sommerhus i træ fra 1973, renoveret i 2004. Huset er bygget på en dejlig, kuperet klitgrund i et roligt og børnevenligt område kun 75 m fra stranden og i gåafstand fra centrum i Søndervig og golfbane. Stort åbent terrasseareal med havemøbler og gode læforhold. Malede, lyse trælofter og vægge. Trægulve med løse tæpper. Skønt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Moderne og velfungerende køkken med bl.a. opvaskemaskine, varmluftovn, fryser, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Lys, venlig og velindrettet opholdsstue med brændeovn, fladskærms-TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra opholdsstuen er der flot udsigt over klitlandskabet. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser; 2 med hver 2 enkeltsenge og 1 med 1 enkeltseng. Et virkelig dejligt sommerhus, beliggende i et område med gode aktivitetsmuligheder, bl.a. badeland, 18 huller golfbane m.m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i SøndervigFeriehus Søndervig, Vestkysten
Søndervig kendes helt tilbage fra 1800-tallet som en attraktiv badeby. Det er den stadig, men den er også meget mere. Her er et spændende forretningsliv og bl.a. bowlingcenter, golfbane og badeland. Endvidere er der gode restauranter for enhver smag og aftenen kan eventuelt slutte på diskotek eller spillesteder med levende musik.

Holmsland Klit er elsket af turister for den enestående smukke og dejlige natur. De høje klitter i hedelandskabet, den kilometerlange hvide sandstrand, med rig mulighed for solbadning og strandaktiviteter, og det friske vesterhav og fjord. Netop beliggenheden mellem Vesterhavet på den ene side og fjorden på den anden, har skabt ideelle betingelser for masser af vandsportsaktiviteter.

Hvide Sande huser windsurfing-centret Westwind med egen surfskole, og her kan du lære forskellige surfgrene bl.a windsurfing, kitesurfing og padlesurfing.
KABELPARK er en kabeldreven vandski- & wakeboardbane smukt beliggende på Ringkøbing Fjord, ved Aqua Sports Zone i Hvide Sande. Vandski og wakeboard på kabel er lige til at gå til, og I ka' køre (og ha' det skægt) sammen uanset evner og niveau.

Der findes mange muligheder for lystfiskeri i Vesterhavet, fjorden og i områdets Put & Take fiskeparker. Ligeledes arrangeres der havfisketure fra havnen i Hvide Sande.

Hele området omkring Holmsland Klit ved Vestkysten og fjorden er præget af de mange smukt beliggende sommerhuse, hvoraf mange udlejes af lokale og landsdækkende feriehusudlejningsbureaer samt privat sommerhusudlejning.

Holmsland Klit byder på et stort udvalg af sommerhuse, feriehuse, ferielejligheder, hoteller, campingpladser og et vandrerhjem.


Video - Søndervig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !