Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 88 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

I Houvig - et kuperet natur-/klitområde nord for Søndervig - ligger dette dejlige sommerhus i træ. Huset er bygget i 1996, og det ligger på en stor, skøn og kuperet natur-/klitgrund, kun 400 m fra Vesterhavet. Fra hus og grund er der skøn udsigt over Stadil Fjord. Til huset hører et stort delvist overdækket terrasseareal med havemøbler. Vægge og lofter er beklædt med lyst ludbehandlet fyrrustik. Tæppebelagte gulve overalt, dog vinylgulv i køkkenet. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, 2-pers. spa og bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Desuden er der gæstetoilet med håndvask. Køkkenafdelingen er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Den hyggelige opholdsstue indeholder bl.a. brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og telefon med tæller. Der forefindes desuden vaskemaskine og gratis Internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Høj barnestol, barneseng og gynge til børnene. For husets lejere er der gratis adgang til Beach Bowl i Søndervig, hvor bowlingbanerne, fitnesscentret og tennisbanen kan benyttes gratis. Endvidere 30 min. fri internetadgang. Huset ligger kun få min. kørsel fra badebyen Søndervig, med gode aktivitetsmuligheder. Naturfænomenet sort sol over Vest Stadil Fjord kan ses fra huset og østterrassen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig Strand
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !