Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fanø, Sønderho Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fanø, Sønderho
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 77 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fanø, Sønderho Vestjylland Danmark

På en stor klitgrund med en skøn udsigt til de fredede klitarealer mod vest ligger dette dejlige sommerhus i træ. Huset er bygget i 1987 og løbende moderniseret (ny brændeovn i 2004). Stort såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler, hvor de smukke solop- og nedgange kan nydes. Trævægge og -lofter. Gulvtæppe i stue og på værelserne. Badeværelse med vaskemaskine, bruseniche og opvarmet klinkegulv samt direkte adgang til saunaen. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og varmluftovn. Stuen er indrettet med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 1 enkeltseng. Et fint udgangspunkt for nogle smukke naturoplevelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fanø, SønderhoSønderho er den sydligste by på Fanø. I dag er Sønderho en turistmagnet, især på grund af de omtrent 300 velbevarede og fredede gamle, stråtækte skipperhuse, der næsten alle ligger med gavlene vendt øst-vest, omgivet af små haver og åbne grønninger.
Landsbyen er værnet mod vind og vand bag klitter mod vest-syd og bag grønne diger mod øst-nord.

Imellem skipperhusene forgrener der sig et net af små smalle stier og krogede veje, meget lig udformningen en labyrint. For 100 år siden fandtes der kun enkelte træer, men i dag er Sønderho en meget grøn landsby.

Sønderho var kunstnerkoloni på ca. samme tid som Skagen. Dette afspejles tydeligst på Fanø Kunstmuseum, der har adresse i landsbyen.

Sønderho kåret som Danmarks Smukkeste Landsby 2011, af bygningskultur.dk.
Turismen er meget vigtig på Fanø. Allerede i 1890'erne blev området ved Fanø Bad udnævnt til international badeområde, og der blev opført øens første badehotel og kursted på dette sted. Også Danmarks første golfbane blev anlagt i dette område.

Nu om stunder er badehotellerne væk, men nogle af de tidlige feriehuse kan fortsat ses. Nu finder man øens badeland i dette område sammen med en lang række nyere sommerhuse.

Fanø har igennem historien været præget af søfart, men domineres i dag hovedsagelig af turismen. Lokalbefolkningen ernærer sig almindeligvis ved turisterhvervet eller tager færgen til Esbjerg for at arbejde dér.

Turistattraktionerne er især gåture ved — eller udflugter til Vadehavet, et besøg på Fanø Kunstmuseum, muligheden for at bade og sole sig på stranden, muligheden for at finde rav og generelt det rige dyreliv på Fanø.
Sydvest for øen samles mange sæler på en sandbanke på den anden side af en dyb rende. Ved ebbe er det muligt at gå ud til renden.

Hvert år sidst i juni måned afholdes en stor dragefestival på stranden ved Fanø Bad hvor folk kommer langvejs fra. Der er også et stort område på selve stranden beregnet på strandsejlere, buggyer, blo-karts osv. I havet dyrkes først og fremmest svømning, men også kitesurfing. Fanø har Danmarks ældste golfbane, som blev anlagt i 1901. Syd for Nordby blev der i juli 2008 indviet en fiskesø.

Seværdigheder:
Fanø Skibsfarts og Dragtsamling i Nordby fortæller om øens maritime storhedstid. Desuden har museet en udstilling med Fanødragter.
Fanø Museum i Nordby er et kulturhistorisk museum indrettet i en stråtækt bygning fra 1801. Det oprindelige inventar er suppleret med et bredt udsnit af datidens husholdnings-, landbrugs- og fiskeri-redskaber samt talrige kunstgenstande mm.
Fanø Kunstmuseum, i Sønderho har en fast maleriudstilling lavet af fanømalere fra kunstnerkolonien på Fanø.
Fanø Flisesamling er en udstilling om fliserne, som blev hjembragt fra Holland i perioden 1650-1900 Samlingen er ophængt på Café Nanas Stue i Sønderho.
Hannes Hus er et skipperhus bygget i 1750erne. Huset giver et godt indtryk af levevilkårene i Sønderho under sejlskibenes storhedstid.
Sønderho Mølle er en kornvindmølle opført i 1895.
Sønderho gamle redningsstation fra 1887 indeholder en hestetrukket redningsbåd samt plancher med skildringer af de farlige redningsaktioner ved Sønderho og om det danske redningsvæsens historie.
Sprøjtehuset i Sønderho fra 1868 er et af Danmarks ældste. Sprøjtevognen fra slottet Schackenborg er bygget i 1895.
Pælebjerg er en 21 meter høj bakke i Fanø Klitplantage, hvorfra der er en fin udsigt over øen. Der er afmærkede vandreruter i nærheden.
Skovlegepladsen sydøst for Pælebjerg har en lang række legeredskaber og træskulpturer lavet i træ fra plantagen samt en grillplads.
Fuglekøjer. På østsiden af plantagen, tæt ved vandet, finder man fuglekøjerne: Albue fuglekøje samt Sønderho Gl. Fuglekøje.

Der er tre byer på Fanø: Nordby som er den største, og som ligger nordligt med færgerute til Esbjerg. Sønderho, som er den næststørste, og som ligger sydligst og til sidst bebyggelserne Rindby.


Video - Fanø, Sønderho Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !