Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Blåvand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Blåvand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 212 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Blåvand Vestjylland Danmark

Lækkert luksussommerhus beliggende på en stor naturgrund kun 300 m. fra Blåvands børnevenlige strand. Huset er bygget i 1988 i sten med stråtag, men gennemgribende renoveret i 2001. Stort afskærmet terrasseområde med havemøbler (stole, bord og liggestole samt grill), hvorfra udsigten over det skønne lyngområde imellem hus og strand kan nydes ugeneret. Pragtfuld poolafdeling med swimmingpool (6,0 x 3,3 x 1,4 m) og stor 5-pers. standvandsspa samt stort separat gulvopvarmet badeværelse med bruseniche og sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche på 1. sal. Det flotte lyse køkken/alrum er komplet udstyret med køle-fryseskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramisk kogeplade. Hyggelig og komfortabel opholdsstue indeholdende kvalitets lædermøbler, brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og DAB-radio samt TV med digital satellitmodtager og video. På 1. sal forefindes yderligere en stue med en fantastisk udsigt over havet samt TV med parabol, og DVD-afspiller såvel som stereoanlæg med radio og CD-afspiller. Her står tillige særskilt kontor til rådighed med tilhørende PC med fri internetadgang. 4 dejlige soveværelser med god skabsplads: 1 med dobbeltseng og 1 enkeltseng, 1 med dobbeltseng og 2 enkeltsenge, 1 med 2 enkeltsenge samt 1 med stor dobbeltseng. I huset findes desuden vaskemaskine, tørretumbler og solarium. For de små står babyseng, børnespisestol såvel som sandkasse og gynger til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i BlåvandStrandliv
Blåvand er en mindre turist- og badebebyggelse i Sydvestjylland under Oksby Sogn nordvest for Esbjerg. Bebyggelsen ligger ved Blåvands Huk der er Jyllands vestligste punkt. Blåvand befinder sig i Varde Kommune og hører til Region Syddanmark.

Området har gennem årene udviklet sig til et turiststed, der er velbesøgt hele året af især tyske og hollandske turister. Nord for bebyggelsen ligger det militære øvelsesområde Kallesmærsk Hede, hvor der foregår skydning fra fly og kampvogne.

Tæt ved Blåvand finder man Blåvand Fyr, Blåvand Radio og Tirpitz-stillingen.

Blåvands Huk eller Blåvandshuk er en odde (et huk), som er Danmarks vestligste punkt, placeret i Oksby Sogn i det sydvestlige Jylland, ca. 20 km. sydvest for Oksbøl.

Horns Rev ud for Blåvands Huk har altid været farlig for skibstrafikken, fordi sandrevlerne strækker sig langt ud i vandet. Under 2. verdenskrig var Blåvands Huk vigtig for tyskernes overvågning og forsvar af kysterne. De store bunkere nord for Blåvand Fyr er bastante mindesmærker fra krigens tid, ligesom Tirpitz-stillingen øst for Blåvands Huk.

Sydøst for Blåvands Huk ligger halvøen Skallingen, som var et stort minefelt der skulle hindre allieret adgang under 2.verdenskrig. Det blev oprettet i forbindelse med Atlantvolden. Nogle af minerne er fundet, men ikke alle. Skallingen indeholder Danmarks sidste minefelt. Minerne på Skallingen burde være fjernet, men nu i 2009 er området stadig ikke helt sikkert.

Blåvands Huk lagde navn til Blåvandshuk Kommune, der efter kommunalreformen (2007) er en del af Varde Kommune.

Ved Blåvands Huk ligger Blåvand Radio, Blåvand Fyr samt en satellitstation. Mod øst ligger turist- og badebyen Blåvand og mod nord går stranden over i Vejers Strand. På Horns Rev, ca. 20 km ude i havet, ligger Horns Rev Havmøllepark, som i klart vejr er synlig fra Blåvands Huk.


Video - Blåvand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !