Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Brindisi Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Puglia Brindisi
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum 2    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 20000 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested 4000

Ferielejlighed til udlejning Brindisi Puglia Italien

En henrivende 'Trullo', som er et lille karakteristisk apulisk hus, beliggende i hjertet af Itria-dalen. Den centrale kuppel på bygningen har en højde på hele 5 meter høj. De århundrede gamle egetræer understreger Trulloens oprindelighed og ægthed. Rolig beliggenhed. Stort udendørs område med tilstødende frugthave og brændeovn. Takket være de over 1 m tykke stenmure er huset køligt om sommeren og varmt om vinteren. Alderobello (15 km) er på Unescos verdensarvliste; Cisternino er en af de smukkeste landsbyer i Italien og kendt for sine kødretter. I Martina Franca afholdes i juli operafestivalen festival Valle D'itria. De internationale lufthavne i Bari og Brindisi er henholdsvis 85 km og 80 km væk. På forespørgsel (booking forud og betaling på stedet) kan man melde sig til vinture og besøg på en oliemølle med tilhørende oliesmagning.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Brindisi


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !