Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Arzachena Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Sardegna Arzachena
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Arzachena Sardegna Italien

Dette dejlig hus ligger på en smuk bakke, der skråner ned mod havet, i det kendte område Costa Smeralda. Huset er omgivet af de typiske middelhavs-planter og grønne områder. Der er en stor have, med en stor møbleret terrasse på begge sider af huset. Der ligger to andre boliger ved siden af huset, men i separate indgange, så i ikke generes af andre gæsters kommen og gåen. Stor tagterrasse med panoramaudsigt over Pevero-bugten (vær forsigtig med børnene). I et af værelserne er der køjesenge, der kun er egnet til børn eller unge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Arzachena


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !