Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Salsomaggiore Terme Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Emilia Romagna Salsomaggiore Terme
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 2 Soverum 1    
Areal 42 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested 10

Ferielejlighed til udlejning Salsomaggiore Terme Emilia Romagna Italien

Nyrenoveret landhus med nu ialt 6 lejligheder, der ligger i område 3 km fra Salsomaggiore termerne. Beliggenheden er ideel til vandreture i skove og på de omgivende bakker, eller i de mange historiske småbyer i området. F.eks. Parma, der kan nås i bil (32 km). Der er pool og stort område hvor man kan tage sol. Lejlighederne er rustikt indrettet og til hver hører et udeområde. I huset er en restaurant der har både internationale men også lokale specialiteter på spisekortet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Salsomaggiore Terme


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !