Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Filottrano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Marche Filottrano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 9 Soverum 4    
Areal 180 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25000 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Filottrano Marche Italien

Denne bolig ligger på godset 'Villa Centofinestre', direkte ud til alléen som fører til villaen. 'Casa Telesforo' er en speciel og imponerende 3-etagers bygning, som for nylig er blevet renoveret. Gæsterne har i fællesskab med 4 andre lejligheder, der ligger i hovedbygningen/ejerens hus, et afgrænset udendørs areal med havemøbler. Der er en swimmingpool, som ikke er egnet for børn, da den er meget dyb. Mulighed for ekstra rengøring mod betaling. I Filottrano der ligger 2,5 km væk, finder I alle former for forretninger, Jesi med mange slotte 20 km. Monte Coneros klipper, strande, Ancona og Falconaras lufthavn 25 km. Ligegyldigt hvor I er i Marken, så er appeninerbjergene aldrig langt væk. De skaber områdets vestlige grænse og skaber områdets skønneste natur. Her finder I Italiens mest fascinerende dyreliv.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Filottrano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !