Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ostuni Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Puglia Ostuni
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 1    
Areal 50 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 15000 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested 1500

Feriehus til udlejning Ostuni Puglia Italien

Her bor I en Trullo, der er en bygning med hvælvede lofter og kegleformede tag. Huset ligger midt i et landbrug i udkanten af Itria-dalen, der netop er berømt for sine trullier. Måden huset er bygget på sikrer at det er køligt om sommeren og holder på varmen om vinteren. Optimalt udgangspunkt for dagsudflugter til Apuliens smukkeste områder. ISA102 ligger i samme bygning, mens ISA101 befinder sig i nærheden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ostuni


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !