Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Menfi Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Sicilia Menfi
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum 2    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 6000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested 3000

Ferielejlighed til udlejning Menfi Sicilia Italien

Dette lille sommerhus blev bygget under renoveringen af en gammel gård. Huset ligger på en bakke i et åbent landskab, der skrænter ned mod havet. Huset ligger i et roligt område, og har en skøn panoramaudsigt over det omkringliggende landskab og havet der ligger 6 km væk. Foran huset ligger der en stor møbleret terrasse, der er omgivet af citron-træer. Ved siden af huset er der et lille udendørs køkken med grill og pizzaovn. Der er parkeringsplads med fjernbetjent port. Huset er enkelt men funktionelt indrettet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Menfi


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !