Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Pisa-Filettole Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Pisa-Filettole
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum 6    
Areal 300 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 10000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested 1000

Ferielejlighed til udlejning Pisa-Filettole Toscana Italien

Denne bolig ligger i centrum af en landsby nær Pisa/Lucca og udgør den ene halvdel af et dobbelthus (den anden har en anden ejer). Boligen er i to plan. I stueetagen finder I køkkenet samt spise- og opholdsstuer. Ovenpå ligger seks soverum, to badeværelser og et læseværelse med tv. Haven er anlagt med træer og pergolaer. Der er plads til to biler på grunden, yderligere biler må stilles ude på gaden. Optimalt udgangspunkt til at besøge Versilias flotteste strande. Det er muligt at bestille traditionel aftensmad.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Pisa-Filettole


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !