Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Levanto Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Liguria Levanto
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Levanto Liguria Italien

Smuk og gennemrenoveret lejlighed, der ligger i en gammel bygning ca. 100 meter fra havet. Den smukke kystlinje består af mange små strande, klipper. Offentlig parkering ca. 100 m væk (ejeren stiller gratis parkering til rådighed). I sommermånederne (fra 30/5 - 15/9), kan en parasol og to liggestole til rådighed ved den nærliggende swimmingpool (ca. 100 m væk) reserveres.(Skal angives ved booking og betales på stedet).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i LevantoLevanto
Levanto er en by i den italienske region Liguria. Byen ligger helt ud til den italienske riviera og har en lille, men populær strand. Historisk har byen rødder tilbage til middelalderen, og der er ruiner af den gamle bymur. Byens historie fejres ved den årlige helgenfestival, hvor der er middelalderoptog og flagkastning.

Det er en mindre by, som dog er et populært feriested for familier og vandrere, idet den ligger tæt på Cinque Terre, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Kulinarisk byder Levanto på tyisk ligurisk mad med masser af fisk og skaldyr samt naturligvis den klassisk basilikumpesto. Man kan komme til byen med tog, bil eller vandre dertil, men man skal være opmærksom på, at den ligger afsides mellem to bjerge. Fra Levanto er der god mulighed for at vandre til Cinque Terre, blandt andet til den nærmeste landsby Monterosso.

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !