Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årgab Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Årgab
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 850 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årgab Vestjylland Danmark

På en stor naturgrund kun 150 m fra Vesterhavet ligger dette dejlige sommerhus i træ, bygget i 1975, totalrenoveret i 2003 og siden løbende vedligeholdt. Til huset hører såvel overdækket som åben, sydvendt terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper, dog linoleum i køkkenet. Væggene er beklædt med lyst, rustikt træ. Badeværelse med bruseniche og adgang til separat afdeling med 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Det dejlige køkken er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, varmluftovn og opvaskemaskine. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, som er indrettet med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital), video og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser er fordelt på 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Desuden er der gratis ADSL-internetforbindelse (computer skal medbringes), solarium, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Til de små feriegæster er der sandkasse og gynge på grunden. Ikke langt fra huset findes Put & Take fiskesø samt den store naturcykelsti gennem klitområdet fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord. Et dejligt sommerhus med en rigtig god beliggenhed på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årgab
Video - Årgab Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !