Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årgab Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Årgab
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 93 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årgab Vestjylland Danmark

På en dejlig, stor naturgrund, kun 150 m fra havet, ligger dette skønne velholdte sommerhus med spa fra 1992! Huset, der er af træ, er løbende moderniseret, senest i 2008. Grunden er velegnet til boldspil og grænser op til fredet, kuperet område. Til huset hører en indhegnet, delvis overdækket terrasse med havemøbler og Weber-grill. Fra terrassen er der udsigt over fredede arealer. Nye gulvtæpper (2010) i stue og soveværelser og klinkegulv i badeværelse og køkken. Trævægge og -lofter. Synlige, hvide loftsbjælker. Dejligt badeværelse med gulvvarme, 2-pers. spa og bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til saunaen. Det åbne, veludstyrede køkken er kombineret med spise-/opholdsstuen og udstyret med opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. I den hyggelige, pænt møblerede opholdsstue, med stort vinduesparti, er der brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital) og DVD-afspiller. Huset har også 3 soveværelser (2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge). Til husets udstyr hører også vaskemaskine, tørretumbler, gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes), barneseng og høj barnestol.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årgab
Video - Årgab Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !