Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årgab Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Årgab
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 190 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 75 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årgab Vestjylland Danmark

Dette pragtfulde luksussommerhus med swimmingpool ligger på en stor, skøn klitgrund i naturomgivelser, kun 75 m fra en dejlig strand. Huset er i sten og bygget i 1998. Der er et stort, åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper på værelserne og opvarmet flisegulv i køkkenet, opholdsstuen og badeværelser. Væggene er dels vandskurede, dels beklædt med træ. Dejligt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Den dejlige swimmingpool-afdeling indeholder swimmingpool (6,1 x 3,5 x 1,2 m), svømmetræner, 5-pers. spa (standvand) og sauna samt ekstra badeværelse med bruseniche . Den moderne, veludstyrede køkkenafdeling er kombineret med spise-/opholdsstuen og udstyret med bl.a. mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital) og video. Gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer medbringes). Der er endvidere høj barnestol, barneseng og sandwich-solarium til rådighed. Huset er særdeles godt indrettet med 4 gode soverum; 3 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge og ekstra TV. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Til huset hører desuden carport. Et dejligt sommerhus på alle årstider. Området henvender sig specielt til feriegæster, der nyder den friske natur ved havet. Gode aktivitetsmuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årgab
Video - Årgab Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !