Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Langeland, Spodsbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Langeland, Spodsbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Langeland, Spodsbjerg Fyn & øer Danmark

Skønt sommerhus i træ, beliggende på en havegrund med en flot udsigt over Langelandsbæltet, kun 200 m fra vandet. Huset er bygget i 1974 og total renoveret i 2007. Fra stuen og alle 3 soveværelser er der udsigt til vandet. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der malede vægge samt dels trægulve, dels klinkegulve. Pænt, lille badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Det flotte køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Køkkenet er kombineret med den nye, flotte opholdsstue med panoramaudsigt over bæltet. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 3 gode soveværelser: 2 med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Fryser, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Cykelskur. Et skønt sommerhus, der er beliggende i et dejligt, fredeligt område med en skøn natur.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Langeland, Spodsbjerg


Spodsbjerg er en lille havneby på Langeland beliggende i Longelse Sogn. Byen ligger i Langeland Kommune og hører til Region Syddanmark. Byen er kendt som et overfartssted til Tårs via Scandlines-færgeruten Spodsbjerg-Tårs.

Spodsbjerg er det eneste sted med lystbådehavn på østsiden af Langeland. Lodstjenesten i byen hjælper skibe ud i Femern Bælt og i de øvrige farvande omkring øen.


Færgelejet i SpodsbjergDer har været færgested til Lolland siden middelalderen, dengang drev landmænd småfiskeri fra kysten. I 1884 etablerede Sydfyske Dampskibsselskab en færgeforbindelse fra en ny anlagt bro. I dag er der også færgetrafik og det er med til at give byen lidt liv. I 1911 blev der anlagt en jernbane fra Spodsbjerg til Rudkøbing og den var i drift frem til 1962 hvor den blev nedlagt.

Fra Spodsbjerg Færgehavn er der motortrafikvej til Rudkøbing, en vej, der indgår i primærrute 9.

Af primære seværdigheder på Langeland er Langelandsfortet,beliggende ved Søndenbro på Sydlangeland. Langelandsfortet var en del af Danmarks forsvar af den vestlige del af Østersøområdet og aktikt med skydeklar kanoner skjult i stillinger under jorden indtil 1989. Af andre seværdigheder er der Skovsgård, beliggende lidt syd for Lindelse. Dette er en lille fin herregård, der er et besøg værd for hele familien. I kælderen har Langelands Museum indrettet et museum, der på spændende vis viser, hvordan fortidens tjenestefolk levede og boede på herregården. Endvidere er der på herregården et naturværksted, hvor børn kan lære at karte og spinde uld og grutte korn.

På Langeland findes endvidere et hav af kunstnere både inden for smykke-, glas-, keramik- og billedkunst.Video - Langeland, Spodsbjerg Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !