Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandager Næs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Sandager Næs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandager Næs Fyn & øer Danmark

Meget velholdt sommerhus i sten, bygget 1999, beliggende på en pragtfuld havegrund nær ved strand og vand. Til huset hører terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der loft til kip med lyst træ og et fantastisk lysindfald fra alle sider. Væggene er beklædt med træ, og på gulvene er der klinker, tæpper og træ. Badeværelse udstyret med gulvvarme, 2-pers. spa og direkte adgang til sauna. Gæstetoilet. Køkkenet er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Den store lyse opholdsstue er kombineret med køkkenet og indrettet med TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Fra stuen er der direkte udgang til overdækket terrasse. Sovepladserne fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng, 1 med køjeseng samt 2 sovepladser i alkove i stuen. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Haven er et eldorado for børn med en stor græsplæne med legehus, gynger og sandkasse. Til de mindste feriegæster er der desuden barneseng og høj barnestol.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandager Næs
Video - Sandager Næs Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !