Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nab Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Nab Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nab Strand Fyn & øer Danmark

Kun 200 m fra stranden ligger dette dejlige, store sommerhus i 2 etager med en flot udsigt over havet, bygget i 2003. Indvendig er alle gulve, vægge og lofter beklædt med lyst træ. Der forefindes 2 badeværelser med bruseniche, og i det ene er der et 2-pers.-spabad og direkte adgang til sauna. I det andet er der vaskemaskine og tørretumbler. Det lyse køkken er bl. a. indrettet med komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Direkte udgang fra køkken til en terrasse med havemøbler og grill, hvor I kan sidde og nyde den pragtfulde udsigt over vandet. I stuen, som er kombineret med det åbne køkkenmiljø, er der kabel-TV med video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Herfra er der udgang til endnu en dejlig terrasse. På 1. sal er der en lille stue med TV og en altan, hvor I har panoramaudsigt over Det Fynske Øhav. Husets sovepladser fordeler sig på 4 lyse soverum, alle med dobbeltseng. Endvidere er der solarium, barneseng og høj barnestol. Bådudlejning i nærheden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nab Strand
Video - Nab Strand Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !