Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Munkebo Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Munkebo
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Munkebo Fyn & øer Danmark

Charmerende sommerhus i sten fra 1978, renoveret i 2000. Huset er beliggende tæt ved vandet med gode fiske- og bademuligheder. Grunden er belagt med fliser. Både åben og overdækket terrasse med havemøbler. Fra den overdækkede terrasse er der indgang til husets anneks. Husets lofter er beklædt med træpaneler, gulvene er belagt med tæpper og malede vægge. Badeværelse med bruseniche. Køkken med bl.a. fryser og mikroovn. Hyggelig møbleret stue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-spiller. Desuden udendørs fiskerengøringsplads.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Munkebo


Munkebo er først og fremmest kendt for Lindøværftet, der siden flytningen fra Odense i 1959 har haft adresse i byen. Værftets entré i byen betød mere en fordobling af indbyggertallet på få år, og i da produktionen på værftet toppede fra de sene 1960'ere til begyndelsen af 1970'erne, beskæftigede det over 6.000 ansatte, hvoraf mange boede i byen, ligesom mange af byens erhvervsdrivende var underleverandører til skibsværftet.

Værftet har samtidig sat sit præg på byens boligbyggeri, idet over 1.000 af boligerne i byen blev opført og var indtil 2007 også ejet af Ejendomsselskabet Lindø, der ligesom værftet ejes af A.P. Møller-Mærsk. Som følge af værftets præg på byen er ikke alene værftet, men hele Munkebo udpeget som nationalt industriminde af Kulturarvsstyrelsen.

En sejltur med rutebåd fra Odense, går ud i Odense Fjord hvor Lindøværftets kæmpekran passeres på tæt hold fra vandsiden. Fra denne side er det også muligt at se store skibe under opførelse.

Munkebo er desuden kendt for gourmetrestauranten Munkebo Kro.

Frem til 2006 var byen sæde for Munkebo Kommune.

Fra Munkebo er der knap 8 kilometer til Kerteminde og 14 kilometer til Odense.Video - Munkebo Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !