Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Langø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Langø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 61 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 140 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Langø Fyn & øer Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1969 og renoveret i 2007, beliggende på en stor naturgrund med mange træer og buske, kun 140 m fra vandet. Fra huset er der udgang til overdækket og åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge, -lofter og -gulve overalt. Badeværelse med bruser og håndklædetørrer. Det åbne køkken er bl.a. udstyret med fryser og komfur med keramiske kogeplader, opvaskemaskine og varmluftovn. Hyggelig spise-/opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum; 1 med dobbeltseng samt 1 med 1dobbeltseng og køjeseng. Sommerhuset ligger i et område med en meget smuk natur og et rigt dyreliv.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Langø
Video - Langø Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !