Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Jørgensø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Jørgensø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 300 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Jørgensø Fyn & øer Danmark

Velholdt sommerhus med swimmingpool, 6-pers. spa og sauna. Huset, som er i 2 etager, er indrettet på en tidligere gård fra 1872 og moderniseret 1997. Den store, beplantede havegrund går direkte ned til en dejlig badestrand via et stisystem på kun 900 m. På gulvene er der tæpper, klinker, træ samt linoleum. I stueetagen er der badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Stort, moderne køkken med spiseplads til 12 personer, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der direkte adgang til poolafdelingen med swimmingpool (7 x 3 x 1,5 m) og udendørs 6-pers. spa (standvand) bygget 2006. 2 opholdsstuer, begge med TV med parabol (digital). I den ene stue er der desuden DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Desuden gratis internetforbindelse via fibernet til rådighed (100 Mbit - egen computer skal medbringes). Endvidere 1 soveværelse med dobbeltseng. På 1. sal er der badeværelse med bruseniche og sauna. 3 soverum, 1 med dobbeltseng, 1 med dobbeltseng og 2 enkeltsenge samt 1 med køjeseng. 1 barneseng og 2 høje barnestole. Da der her er mange muligheder for fiskeri, forefindes her også en udendørs fiskerenseplads samt fryser til fangsten. En meget spændende bolig med mange muligheder. Huset opvarmes med biomasse.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Jørgensø
Video - Jørgensø Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !